9 mai 2024
Imagini şocante la Răzvad! Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit acoperişul peste el

Imagini şocante la Răzvad! Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit acoperişul peste el

acop1Un bărbat de 60 de ani din Răzvad a murit marți dimineaţă, după ce acoperişul casei bătrâneşti pe care voia să o demoleze a căzut peste el.

acop3Prins sub dărâmături, omul şi-a dat ultima suflare înainte ca salvatorii să ajungă la el. Poliţia face cercetări în acest caz.

acop6Bărbatul muncea de mai mulţi ani în străinătate, împreună cu soţia lui. Hotărâseră ca în vara aceasta să demoleze casa bătrâneasca în care au locuit cândva şi să ridice în loc o construcţie modernă. Nu au angajat muncitori, ci s-au apucat singuri de treabă. În timp ce lucra, tavanul, susţinut de grinzile şubrede de lemn, s-a prăbuşit.

acop4Au venit din străinătate să-şi termine casa, să-şi facă şi ei aicea un rost. Cred că vreo grindă, tavanul, că s-au prăbuşit cărămizile, s-a prăbuşit totul peste el”, spune o vecină.

acopSoţia bărbatului a ţipat îngrozită, iar vecinii au sunat la 112. Din păcate, echipajul de urgenţă nu a mai putut face nimic pentru bietul om. Imediat ce au aflat vestea, mai mulţi localnici s-au adunat la locul tragediei, cu gândul să o ajute pe femeia rămasă văduva într-o clipită.
acop5Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, pentru a stabili împrejurările decesului, însă nu există dubii că totul a fost un accident nefericit. Bărbatul care s-a stins avea doi copii mari, la casele lor.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial