26 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga susține Chindia Târgoviște – ”Alături de toți suporterii, sperăm într-o salvare de la retrogradare”

Deputatul Daniel Blaga susține Chindia Târgoviște – ”Alături de toți suporterii, sperăm într-o salvare de la retrogradare”

”Mult succes fotbaliștilor de la Chindia Târgoviște! Alături de toți suporterii, sperăm într-o salvare de la retrogradare!” – acesta este mesajul transmis, astăzi, de către deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița, într-o conferință de presă.

La sediul USR Dâmbovița au fost prezenți și deputații Cristina Prună și Claudiu Năsui.

Președintele Daniel Blaga a precizat despre stadionul Eugen Popescu, din Târgoviște – ”Mă bucur că, într-un final, lucrările de reabilitare s-au terminat, chiar și cu întârzierea anticipată de câțiva ani și costurile uriașe suplimentare, pe nervii și banii târgoviștenilor.

Alături de toți suporterii, sperăm într-o salvare de la retrogradare.

De asemenea, sperăm că lucrările la stadion au fost realizate corect, cu respectarea tuturor prevederile legale, mai ales cele care vizează siguranța oamenilor.

Este de apreciat cum cei de la ISU au eliberat rapid, de la o zi la alta, avizul necesar deschiderii stadionului și nu s-a așteptat cu lunile, așa cum au de pătimit muritorii de rând.

În încheiere, le urez mult succes fotbaliștilor de la Chindia Târgoviște în meciul de astăzi!”, a transmis liderul USR.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial