18 aprilie 2024
Bravo! Un jandarm care venea la serviciu a sărit în ajutorul șoferiței care s-a răsturnat cu mașina, dimineață, la Comișani

Bravo! Un jandarm care venea la serviciu a sărit în ajutorul șoferiței care s-a răsturnat cu mașina, dimineață, la Comișani

Gest de omenie din partea unui jandarm dâmbovițean care se îndrepta spre serviciu, în această dimineață.

Sergentul major Dan Marius se afla în trafic când la un moment dat a văzut o mașină care s-a răsturnat într-un șanț, la Comișani.

La volan se afla o șoferiță, iar alături de ea era o altă femeie, pasager.

Fără să stea pe gânduri, jandarmul a venit imediat în ajutorul celor două, le-a sprijinit să iasă din autoturism și le-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de intervenție.

În această dimineață, un jandarm dâmbovițean, care se deplasa cu autorturismul personal spre serviciu, a intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 711 Bujoreanca – Ulmi, la intrarea în localitatea Comișani.

În încercarea de a evita un câine, mașina din fața sa a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Jandarmul a oprit autovehiculul în condiții de siguranță și a mers imediat către mașina avariată pentru a acorda ajutor. În autoturism se aflau două femei, conștiente și cooperante. Subofițerul, împreună cu alți trei participanți la trafic le-au ajutat pe victime să iasă din mașină.

Ulterior, acesta a apelat numărul unic de urgență 112 și a asistat persoanele până la sosirea ambulanței în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La fața locului s-au prezentat un echipaj SMURD și polițiștii dâmbovițeni.

Sergentul-major Dan Marius are 24 de ani și este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2023”, precizează Jandarmeria Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial