6 mai 2024
Primarul orașului Găești este revoltat pe conducerea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița: ”Își bate joc de oamenii din cartierul Arsuri!”

Primarul orașului Găești este revoltat pe conducerea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița: ”Își bate joc de oamenii din cartierul Arsuri!”

Primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, este revoltat pe conducerea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.

”Își bate joc de oamenii din cartierul Arsuri!” – spune edilul despre boșii din fruntea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, din cauză că aceștia au dat ordin politic să nu preia amplasamentul din Arsuri, iar oamenii să se poată branșa la rețea.

”În anul 2019, Primăria Găești a alocat suma de 500 de mii de lei pentru introducerea rețelei de apă în Cartierul Arsuri. Lucrarea a fost finalizată un an mai târziu, iar în mai 2021 a fost făcută recepția, iar cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții au confirmat că lucrarea este de bună calitate.

Au trecut ani de zile în care Compania de Apă a refuzat să preia acest amplasament!

În urmă cu câteva luni, am dat o hotărâre de consiliu local prin care am predat toate rețelele de apă și canalizare din orașul nostru către compania de apă, noi alocăm banii, ei doar exploatează.

Compania de Apă este aservită în totalitate PSD, ați văzut pe stradă salariații companiei de apă au alergat pe străzi să adune semnături pentru canditatul PSD.

Am încercat să predăm amplasamentul din cartierul Arsuri. Am montat branșamente la curțile oamenilor. Am construit un cămin cu pompe, un tablou de automatizare. Apa este în porțile oamenilor de la Arsuri, iar compania de apă, aservită politic PSD, cei de la companie și PSD mint oamenii că primarul îi ține fără apă.

Mi se pare anormal, PSD Găești să se joace cu sănătatea oamenilor din acest cartier. Este inuman.

La fiecare gospodărie există branșament tras, am avut grijă să scutim cetățenii să nu mai plătească 2000 de lei pentru branșarea la rețea”, a explicat primarul Grigore Gheorghe.

În tot acest timp, oamenii din Arsuri se uită lung la rețeaua de apă și rabdă până când ștabii Companiei de apă Târgoviște Dâmbovița vor binevoi să își facă datoria.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial