29 martie 2024
Preşedintele CJ Dâmboviţa a mers la antrenamentele fotbaliştilor de la Chindia. “Săptămâna viitoare rezolvăm toate problemele”

Preşedintele CJ Dâmboviţa a mers la antrenamentele fotbaliştilor de la Chindia. “Săptămâna viitoare rezolvăm toate problemele”

Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgovişte își vor îndeplini angajamentele față de jucători – acesta este mesajul transmis de preşedintele CJ Dâmboviţa, Cornel Ştefan, după ce au apărut tot mai multe zvonuri că fotbaliştii nu şi-au primit banii promişi.

Ca să rispiească zvonurile şi să tranşeze problemele, Ştefan a ajuns la antrenamentele fotbailiştilor şi a dat asigurări că în zilele viitoare vor fi rezolvate nemulţumirile apărute.

“Am mers la antrenamentele băieților de la Chindia Târgoviște și, împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure, am stat de vorbă cu jucătorii noștri despre situația financiară a clubului.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgovişte își vor îndeplini angajamentele față de jucători, așa cum, de altfel, au făcut-o și până acum.

Am clarificat toate lucrurile, săptămâna viitoare urmând să rezolvăm toate problemele inerente la nivelul echipelor de club din România. Am vrut să vorbesc cu toți jucătorii în primul rând pentru că au nevoie de liniște pentru a-și putea păstra parcursul bun în Liga I, dar și pentru a prezenta starea reală a situației de la club, mai ales că modul în care aceasta a fost prezentată în ultimele zile nu reflectă în mod just ceea ce se întâmplă la echipă.

Atât eu, cât și Daniel Cristian Stan vom fi alături de Chindia Târgoviște, de stafful echipei și de suporteri.Încă o dată, îi felicit pentru meciurile bune făcute!”, a transmis Cornel Ştefan, preşedinte al CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial