28 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Am depus amendament să se aloce mai mulţi bani pentru extinderea la 4 benzi a DN 7, Bâldana – Titu, dar L-AU RESPINS!”

Deputatul Daniel Blaga: “Am depus amendament să se aloce mai mulţi bani pentru extinderea la 4 benzi a DN 7, Bâldana – Titu, dar L-AU RESPINS!”

“Am depus amendament să se aloce mai mulţi bani 💰 pentru extinderea la 4 benzi a DN 7, Bâldana – Titu, dar L-AU RESPINS! ❌

Pentru că sunt acuzat de către unul dintre cei 200 de secretari de stat ai Guvernului Ciolacu (da, Ciolacu promitea în vară ☀️ că reduce acest număr – ghinion, 6 luni mai târziu nu a făcut nimic) că nu mă preocupă soarta judeţului Dâmboviţa, vin cu o nouă dovadă că nu e aşa şi vă spun ceea ce dânşii ştiu deja – am depus un amendament care viza suplimentarea sumei alocate pentru extinderea la 4 benzi a tronsonului Bâldana – Titu, cu 100 de milioane de lei, faţă de 21 de milioane cât s-a prins în bugetul pe 2024.

📉📊Din păcate, amendamentul a fost respins şi investiţia în derulare rămâne bugetată cu nici 10 la sută din necesar pentru a fi finalizată. Fapte, nu vorbe.

🚧🗣️Avem o dilemă – să îi credem pe cuvânt pe cei la guvernare care spun că banii pentru lucrare vor ajunge până la urmă, fără să ne spună concret de unde şi cum?

🤷‍♂️💬Nu de alta, dar avem în faţă specialiştii ultimilor 34 de ani, care au modernizat Dâmboviţa mai ceva ca-n Occident 🌍, care au dezvoltat proiecte uriaşe, ne-au adus trenuri pe hidrogen 🚄, au electrificat calea ferată 🛤️ care traversează judeţul, au ridicat spitale noi 🏥, au construit drumuri, centuri în jurul oraşelor, au sprijinit toate satele să aibă gaze, canalizare, toate utilităţile, avem parcuri industriale de ne invidiază Prahova sau Argeşul… Glumesc amar… 😔

Asistăm la un lung şir de promisiuni fără acoperire, că doar vine anul electoral 🗳️ şi votanţii trebuie aburiţi cu marile planuri duse la capăt la sfântu’ aşteaptă… 🎭“, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial