28 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: ”E jale la Cândești Deal! Un nou episod din bătaia de joc a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa clienților săi. Apometrele se-nvârt, factura crește, doar apa nu curge!”

Deputatul Daniel Blaga: ”E jale la Cândești Deal! Un nou episod din bătaia de joc a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa clienților săi. Apometrele se-nvârt, factura crește, doar apa nu curge!”

”E jale la Cândești Deal! Un nou episod din bătaia de joc a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa clienților săi. Apometrele se-nvârt, factura crește, doar apa nu curge!

180 de familii, din localitatea Cândești Deal, sunt bătaia de joc a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA. Oamenii primesc apă cu porția, oficial – doar două ore, dimineața și două ore, seara.

În realitate, cei de aici beneficiază de apă doar jumătate de oră pe zi.

Totul din cauza unor puțuri care alimentează un bazin de 100 metri cubi și care pot scoate doar 15 metri cubi zilnic, adică șapte metri și jumătate – dimineața și șapte metri și jumătate, seara. Adică livrează aproximativ doar 15 minute. Vorba aia, face baie cine apucă…

Revoltați de situația care i-a adus la disperare, clienții înșelați și umiliți de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA m-au chemat la fața locului să le văd problema. Și am dovada – în loc de apă la robinet, oamenii din Cândești Deal primesc… aer! ( vezi video, https://danielblaga.ro/…/apometrele-se-nvart-factura…/)

Culmea e că acestor consumatori li se facturează aerul pe post de…apă! Uite așa, apometrele se-nvârt, factura crește, doar apa nu curge!

După ce că vine puțină, apa din Cândești Deal mai este și de proastă calitate. Oamenilor de aici li s-a pus în vedere să nu o consume cel puțin 30 de minute după ce a început să curgă la robinet.

Localnicii se plâng și că din cauza calității proaste a apei, multora li s-au stricat mașinile de spălat și nimeni nu îi despăgubește.

Oficialii locali spun că puțul care alimentează bazinul este săpat la o adâncime de 300 de metri, iar pompa instalată aici s-a ars. O alta a fost montată, dar nu la 300, ci la 175 de metri.

Autoritățile vor să facă un alt puț. De peste 4 ani aceeași promisiune. Nu se știe însă când va fi gata.

Până atunci continuă bătaia de joc a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița la adresa celor 180 de familii. Și nu numai. Revenim cu noi situații revoltătoare.

Cum am mai spus, RUȘINE, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA!”, transmite deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial