20 aprilie 2024
Scandal cu pietre, topoare şi vorbe de ocară, la Vârfurile! Ce acuzaţii îi aduce contabila primarului

Scandal cu pietre, topoare şi vorbe de ocară, la Vârfurile! Ce acuzaţii îi aduce contabila primarului

prvDe doi ani încoace, scandalurile se ţin lanţ în primăria din Vârfuri. Primarul şi contabila sunt în război deschis şi fiecare îl acuză pe celălalt de tot felul de fărădelegi.

prv5Femeia spune că edilul îşi trimite oamenii să o alunge din sat cu pietre, iar primarul susţine că angajata serviciul de contabilitate face pe şefa în Primărie şi refuză să semneze acte importante. Cei doi s-au reclamat la poliţie şi nu par să încerce să cadă la pace.

prv7În primăria din Vârfurile, scandalurile între contabilă şi edilul-șef au început acum 2 ani.

prv1De la ce a pornit conflictul nimeni nu mai ştie cu exactitate. Cert este că femeia, spune primarul, refuză să mai semneze unele acte pentru proiectele locale şi îl acuză că îşi trimite oamenii să o alunge din comună.

prv3Locuinţa mea este atacată cu pietre de către vecinul meu, omul de campanie al domnului primar. Ies cu toporul pe drum, te fac, te dreg, nu putem să stăm în curtea noastră, spune să părăsesc localitatea şi să plec”, susține Georgeta Stoica, contabilă.

Primarul respinge acuzaţiile şi la rândul lui o acuză pe contabilă de comportament nepotrivit în Primărie.

prv6Ea nu are nevoie de consiliul local, de primar, de personalul din primăriei. Ce vrea ea, bine, ce nu vrea nu se face! Mai mult decât şefa!”, susține de cealaltă parte Petru Iuha, primarul din comuna Vârfurile.

În conflictul dintre cei doi au intrat şi mai mulţi localnici. Atât de crâncenă e confruntarea, încât unii au ajuns să îl acuze pe soţul contabilei de spionaj, pentru că şi-ar fi montat în curte camere de supraveghere. La rândul lui, bărbatul, fost poliţist, vine şi el cu acuzaţii.

prv2Aruncă cu bolovani unde locuiesc eu”, spune Sorin Crețu, soțul contabilei.

prv4Poliţiştii au deschis mai multe dosare penale pentru distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Rând pe rând, toţi cei implicaţi în scandal au fost chemaţi la poliţie pentru a da explicaţii

Conflictul urmează să fie tranşat în instanţă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial