26 aprilie 2024
De ce îi interzic autoritățile accesul senatorului Dragoș Popescu la groapa de gunoi de la Aninoasa? ”Este nevoie de aprobare de la stăpân?”

De ce îi interzic autoritățile accesul senatorului Dragoș Popescu la groapa de gunoi de la Aninoasa? ”Este nevoie de aprobare de la stăpân?”

”Groapa de gunoi de la Aninoasa, județul Dâmbovița

“Aici sunt banii dumneavoastră!”

Episodul 3

Am solicitat acces la groapa de gunoi de la Aninoasa către proprietarii de drept, adică Adi Management Integrat al Deșeurilor și implicit Consiliul Județean Dâmbovița. Accesul îmi este restricționat!

ADI și Consiliul Județean mă trimit la operator, iar operatorul, Eurogas Prescom, spune că are nevoie de permisiunea ADI sau a Consiliului Județean. Adică este nevoie de aprobare de la stăpân? ADI înseamnă Cristian Avanu. Și Corneliu Ștefan.

Dar mă întreb: de ce nu există transparență decizională? Ce este de ascuns sau ce nu trebuie să afle cetățenii? Sunt bunuri publice și un contract pe bani publici!

Nu trebuie să se afle că acest mare proiect, promițător la început, este într-un mare impas? Că de fapt noi, contribuabilii, am fost și suntem mințiți că implementarea colectării pe două fracții va fi un model de urmat? Acest proiect pute rău. Și la propriu, și la figurat!

Dar mai am puțină răbdare și poate decidenții se vor răzgândi pentru că nu sunt omul care să facă un pas înapoi când se încearcă să i se pună pumnul în gură.

Solicit public, încă o dată, președintelui CJD Corneliu Stefan să îmi aprobe accesul la groapa de gunoi de la Aninoasa, conform art. 15.2 din contractul de concesiune.

Va urma!”, a dezvăluit Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial