21 mai 2024
VIDEO Exclusiv! Călătorii au blocat un tren Săgeata Albastră, la Săbăreni, după ce trenul care îi aducea spre Târgoviște s-a defectat. “Să vină poliția!”

VIDEO Exclusiv! Călătorii au blocat un tren Săgeata Albastră, la Săbăreni, după ce trenul care îi aducea spre Târgoviște s-a defectat. “Să vină poliția!”

Scandal monstru, în această seară, în halta CFR Săbăreni, în județul Dâmbovița.

Zeci de călători s-au înfuriat și au blocat zeci de minute un tren Săgeata Albastră, după ce trenul personal care îi aducea spre Târgoviște s-a defectat.

Martorii povestesc că trenul personal 9111 plecase la ora 18, din Gara Basarab, București, și ar fi trebuit să ajungă la Târgoviște.

Pe drum însă locomotiva a încetinit, iar în gara din Săbăreni s-a oprit și nu a mai pornit.

Călătorii au declarat pentru targovistenews.ro că au așteptat acolo aproape o oră și jumătate. Obosiți, nemâncați și fără pic de apă, cei mai mulți fiind navetiști.

Între timp, în gară și-a făcut apariția trenul Săgeată Albastră 9213, care venea dinspre Capitală și se îndrepta către Pitești.

În acel moment, furioși, supărați că așteaptă de atâta amar de vreme fără ca nimeni să îi bage în seamă, ori să găsească o soluție să îi ia de acolo, călătorii s-au pus înaintea trenului Săgeata Albastră și nu i-au mai permis să plece din stație până când boșii de la CFR vor binevoi să rezolve situația.

”Să ne ia poliția, pe toți să ne ia poliția, mă! Să vină poliția! Aici ne oprim, beep!”, strigau călătorii exasperați de atâta așteptat.

Într-un final, după alte aproape 20 de minute, s-a decis ca toți călătorii de la Săbăreni să fie preluați de trenul Săgeata Albastră, care oricum era într-o întârziere de aproape 65 de minute, așa că situația a fost rezolvată parțial pentru cei care ajungeau până la Titu.

Oamenii spun că nu este pentru prima dată când sunt umiliți pe această rută și că deseori terenurile se defectează, iar cei de la CFR îi tratează cu indiferență.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial