2 mai 2024

Dâmboviţa – “Dacă ne cere cineva să găzduim două-trei instituţii regionale, nu avem spaţiu pentru acestea!”

www.mariusbuga.ro_images_cj1„În clădirea CJD funcţionează mai multe instituţii. Partajarea spaţiilor din clădire s-a făcut printr-o hotărâre de guvern.

La momentul acesta, sunt foarte multe direcţii, servicii sau birouri care nu au spaţiul necesar pentru desfăşurarea activităţii. Nu avem arhive şi stau cu fişiere pe holuri sau prin birouri, depozitate necorespunzător.

O parte din această arhivă este foarte importantă pentru că priveşte proiecte europene şi are termen de păstrare foarte îndelungat. La fel şi arhiva de personal are termen de păstrare mare.

Vreau să reaşez toate direcţiile după noua organigramă, fiecare cu etajul ei sau cu spaţii care să fie unitare. Vreau să recuperez cât mai multe spaţii pe care CJD, de bună credinţă, dar fără să gândească în perspectivă, le-a cedat diverselor instituţii din judeţ.

De exemplu, am dat la Poliţia Dâmboviţa clădirea unde este muzeul, am dat la Poliţia Dâmboviţa clădirea unde a funcţionat Filarmonica, am dat la UVT o şcoală în Micro VI şi jumătate este nefolosită, iar noi stăm aici în condiţii improprii.

Am dat la Arhiepiscopie toate clădirile din zona Mihai Bravu. Şi aşa continuând să fim băieţi buni ne vom trezi în următoarea situaţie: mâine, poimâine se va produce procesul acesta de regionalizare.

Dacă ne cere cineva să găzduim două-trei instituţii regionale, nu avem spaţiu pentru acestea. De aceea vreau să fiţi alături de mine în încercarea de a recupera cât putem din aceste spaţii”, a cerut Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

www.mariusbuga.ro_images_atutuianu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial