22 aprilie 2024
Cristian Daniel STAN: ”A fost încheiată licitația aferentă lucrărilor de modernizare și reabilitare a străzii “Calea București” din municipiul Târgoviște”

Cristian Daniel STAN: ”A fost încheiată licitația aferentă lucrărilor de modernizare și reabilitare a străzii “Calea București” din municipiul Târgoviște”

‼️ ”Intrarea în Târgoviște dinspre municipiul București, reabilitată și modernizată și un alt proiect ajunge la faza de execuție!

✅ Astfel, a fost încheiată licitația aferentă lucrărilor de modernizare și reabilitare a străzii “Calea București” din municipiul Târgoviște, o arteră rutieră care înregistrează valori importante de trafic, inclusiv de trafic greu.

✅️ Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Vor fi intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, va fi refăcută canalizarea pluvială și vor fi sistematizate intersecțiile.

✅️ Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul 4 -Construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, ca drumuri județene, drumuri comunale și alte categorii de drumuri de interes local situate pe raza administrativ-teritorială a localităților.”, a comunicat Cristian StanPrimarul municipiului Târgovişte

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial