4 mai 2024
Dâmbovița: Activități preventive anticorupție

Dâmbovița: Activități preventive anticorupție

Dâmbovița/Activități preventive anticorupție

În perioada 15 februarie – 29 februarie 2024, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au desfășurat două activități preventive la Căminul Cultural Cândești-Vale și o activitate preventivă la Primăria Orașului Fieni, județul Dâmbovița.

În acest context, ofițerii de poliție au promovat mesaje cu conținut preventiv la întâlnirile pe care le-au avut cu părinți, cadre didactice, funcționari publici din cadrul Primăriei orașului Fieni și din cadrul Primăriei comunei Cândești, respectiv lucrători de poliție de pe raza orașului Fieni, cărora le-au transmis informații referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806, apelabil gratuit din orice rețea fixă sau mobilă sau direct structurii județene.

Reamintim că la nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870, e-mail dambovita.dga@mai.gov.ro.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial