28 aprilie 2024
Trei oameni au fost răniți după ce un microbuz s-a izbit cu o autobasculantă, la Sălcuța, în Titu

Trei oameni au fost răniți după ce un microbuz s-a izbit cu o autobasculantă, la Sălcuța, în Titu

Trei oameni au fost răniți, în această dimineață, după ce un microbuz s-a izbit cu o autobasculantă, la Sălcuța, în Titu.

Dintre aceștia, doi au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

”Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe drumul național 7, în localitatea Sălcuța, un bărbat de 48 de ani care ar fi condus un ansamblu de vehicule rutier (tir) ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, autoutilitara ar fi fost proiectată pe sensul opus, unde ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma evenimentului, două femei de 38 de ani au fost rănite. Traficul pe drumul național 7 este blocat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

”Intervenție în cazul unui accident rutier produs pe raza localități Sălcuța din orașul Titu. Acționează Detașamentul Titu cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, Garda Răcari cu o ambulanță SMURD, și SAJ cu trei echpaje.

La locul accidentului echipajele de intervenție au găsit o autobasculantă și un microbuz implicate. În urma evenimentului trei persoane au fost ranite ușor si au primit ingrijiri medicale la fața locului.

Dintre acestea, două au fost transportate la spital iar una a refuzat tranaportul la spital. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, anunță ISU Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial