28 martie 2024
Ce a căutat Investigarea Fraudelor în târgurile din Dâmbovița? Vezi AICI!

Ce a căutat Investigarea Fraudelor în târgurile din Dâmbovița? Vezi AICI!

Lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor au organizat mai multe acţiuni la Târgurile anuale de pe raza judeţului, pentru protejarea populaţiei împotriva acţiunilor ilicite

Municipiul Târgovişte, Cornăţelu, Brezoaiele….acestea au fost localităţile în care poliţiştii au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale.

Cu această ocazie, au fost verificaţi 31 de agenţi economici, fiind aplicate 12 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12 000 lei.

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 6200 lei, constând în pachete de ţigarete, articole de îmbrăcăminte, icoane litografiate pe lemn.

Cu ocazia controalelor efectuate pe raza municipiului Târgovişte, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au controlat un număr de şase agenţi economici care ofereau spre vânzare obiecte de cult religios, fără autorizarea Arhiepiscopiei Târgovişte.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a acestora, potrivit Legii nr. 103 din 1992, obiectele de cult fiind ridicate în vederea confiscării.

Totodată, în urma unei acţiuni similare organizate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Găeşti, 39 de agenţi economici au fost verificaţi, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10 000 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial