5 mai 2024
Curg râuri de lacrimi. Tânărul înecat în lacul de la Lazuri era Cătălin Ștefănescu, un cunoscut și îndrăgit antrenor de fitness din Târgoviște

Curg râuri de lacrimi. Tânărul înecat în lacul de la Lazuri era Cătălin Ștefănescu, un cunoscut și îndrăgit antrenor de fitness din Târgoviște

Curg râuri de lacrimi. Tânărul înecat, astăzi, în lacul de la Lazuri era Cătălin Ștefănescu, un cunoscut și îndrăgit antrenor de fitness, din Târgoviște.

Vestea morții lui Cătălin a căzut ca un trăznet pentru toți cei care l-au cunoscut.

Cătălin era un sportiv de performanță, antrenor personal și un familist convins. Avea o soție și o fiica pe care le iubea mai mult ca orice pe lumea aceasta.

Cunoscuții povestesc că tânărul a mers la pescuit pe lacul de la Lazuri împreună cu un prieten.

La un moment dat, prietenul său a mers până acasă, iar când s-a întors l-a găsit pe Cătălin înecat.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Săptămâna viitoare, Cătălin ar fi împlinit 29 de ani…

”Finuțul nostru, bun și blând, ne-ai sfâșiat sufletele! Așteptam să-ți spunem La mulți ani, peste o săptămână, acum te jelim.Soarele tău a apus prea devreme ! Nașul și nașa te vor păstra mereu în suflete!Dumnezeu să te primească lângă îngerii săi!”

”Drum lin spre cer, campionule!🕊️😭Ai fost si vei ramane legenda in sufletele noastre🙏RESPECT💪🏼Nu te vom uita niciodata…”.

”R.I.P DUMNEZEU să te odihnească antrenorul meu cel bun !!! Nu te voi uita niciodată”

”Ai plecat prea devreme, lasand in urma numai tristete și durere”

”Cuvintele sunt de prisos .. Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace.. condoleanțe familiei ..”, au scris prietenii și cunoscuții lui Cătălin.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial