28 aprilie 2024
Ajutor pentru familia campionului Cătălin Ștefănescu, tânărul de numai 29 de ani care s-a înecat, ieri, în lacul de la Lazuri. ”Mă cutremură gândul că ai plecat prea devreme”

Ajutor pentru familia campionului Cătălin Ștefănescu, tânărul de numai 29 de ani care s-a înecat, ieri, în lacul de la Lazuri. ”Mă cutremură gândul că ai plecat prea devreme”

Sunt zile sfâșietoare pentru familia lui Cătălin Ștefănescu, campionul de culturism care a fost găsit înecat, ieri, în lacul de la Lazuri, în timp ce se afla la pescuit.

Familia, prietenii și cunoscuții lui Cătălin sunt devastați de durere.

Soția și fata campionului au sufletele împietrite de durere și nu pot realiza cum cel care le iubea ca pe ochii din cap nu mai vine acasă.

Săptămâna viitoare, Cătălin ar fi împlinit 29 de ani. În loc de sărbătoare, familia și cei dragi lui se pregătesc de înmormântare.

Aurelian, prieten bun cu Cătălin, știe cât de greu le este celor rămași în urmă.

Fac si eu un apel catre toti prietenii care vor sa ajute, cei care l au cunoscut sau nu pe George Catalin Stefanescu , in urma decesului lui care ne a lasat pe toti fara cuvinte dar mai ales familia ,el lasa in urma o sotie si un copil cu sufletete distruse. Hai sa ajutam si noi fiecare cu cat poate, Catalin a fost un om care ar fii sarit in ajutor oricui,un baiat plin de respect ,cuminte ,politicos cu toata lumea ,Va Rog frumos orice suma este de ajutor. Nu pot sa cred ,nu pot …….

Și Iulian, unul dintre colegii și prietenii lui Cătălin, a postat un mesaj către toți cei care pot și vor să dea o mână de ajutor familiei greu încercate.

”Nu putem exprima prin cuvinte ceea ce simtim, mai ales familia lui. Astazi este o zi trista pentru toti, cuvintele nu-si mai au loc… Fac aceasta postare facand apel catre toti cei care l-au cunoscut pe Catalin si nu numai, cine doreste sa ajute familia lui in aceste momente grele si doreste sa ofere un mic ajutor financiar, vom strange totul la noi la sala, acolo unde Catalin era alaturi de noi zi de zi…Regret nespus de mult totul. Adio, colegul meu, campion!”, a scris, pe Facebook, Iulian.

O data in viața faceți și voi ceva bun! Oamenii ăștia chiar merita sa fie ajutați !!! Care aveți suflet și îl cunoșteați pe George Catalin Stefanescu măcar acum sa fim lângă el !!!”, a scris și George.

Între timp, pe pagina de socializare a lui Cătălin curg mesajele de regret și amărăciune.

Prietenul meu drag nu m-am gândit niciodata ca ți se poate întâmpla asta ți-e, in poza asta a inceput pasiunea ta pentru sport ma uit cu drag la ea, dar ma cutremura gândul ca ai plecat prea devreme, o sa rămâi mereu in sufletul meu . Dumnezeu sa te ierte 😔😔😔😔😔”.

”Adio prietene drag George Catalin Stefanescu nu imi vine sa cred ca ai murit ! Imi pare rau pentru familia lui sincere mele condoleante ! Nu am sa te uit niciodată ai fost un prieten pentru mine ! 🥺😭😰

”Dumnezeu sa te odihnească in pace frate! Ai fost un om extraordinar, un om cum rar se mai găsește in lumea asta, imi pare atât de rau ca tocmai tie ti s-a întâmplat asa ceva. Dumnezeu sa te ierte, nu te vom uita niciodată! 🙏🏻😓

Pentru toti cei care vor sa-si ia ramas bun de la George Catalin Stefanescu pot sa o faca acasa in comuna Valea Voievozilor. Dumnezeu sa-l odihneasca!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial