2 mai 2024
A consumat alcool, s-a urcat la volan deși nu avea permis și a intrat în plin într-o mașină parcată

A consumat alcool, s-a urcat la volan deși nu avea permis și a intrat în plin într-o mașină parcată

Aventură de pomină pentru un bărbat, de 46 de ani, din comuna Niculești.

Beat și fără permis, individul s-a urcat la volan și a intrat în plin într-o mașină parcată.

”Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Niculești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul județean 101B, în localitatea Niculești, unde au constatat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi acroșat un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial