17 mai 2024
Corneliu Ştefan, liderul TSD Dâmboviţa – “Avem convingerea că vom câştiga şi în localităţi conduse de primari PDL!”

Corneliu Ştefan, liderul TSD Dâmboviţa – “Avem convingerea că vom câştiga şi în localităţi conduse de primari PDL!”

“Reprezentanţii din judeţ ai partidelor politice adversare s-au grăbit să se bucure zgomotos la gândul că senatorul Adrian Ţuţuianu s-ar putea retrage din cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Fără îndoială, sunt mulţi cei care seamănă vânt şi cel puţin tot pe atât de mulţi pescuitori în ape tulburi, dar nu merită efortul de a le acorda atenţie. Doar la momentul potrivit.

Pentru a le mai reteza din bucuria speculaţiilor fără nici o noimă, anunţ, şi pe această cale, că tinerii social-democraţi din judeţul Dambovita sunt pregatiti pentru lupta electorala care va urma si au convingerea ca vom castiga alegerile locale si parlamentare in judetul Dambovita.

In acest an avem nevoie de toate resursele si posibilitatile pentru a putea ajunge la finalul unui drum lung de opozitie. In atingerea scopului nostru final, de a prelua guvernarea, avem nevoie sa castigam orice batalie.

In judetul Dambovita, in afara de cele 42 de localitati conduse de primari PSD si 4 localitati conduse de primari PNL, avem convingerea ca vom castiga si in alte localitati conduse de primari PDL, inclusiv Consiliul Judetean Dambovita.

Şi mai e ceva, stimaţi domni din PDL, e o vorbă care spune că „Nu mor caii când vor câinii”!

Preşedinte TSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial