27 aprilie 2024

ALEGERI CU DUBIOȘI! “Unii indivizi de cea mai joasă speţă din Târgovişte purtau ecusoane de presă”

alegeri1“Cu regret o spun, o bună parte a ceea ce se cheamă presă locală a abdicat total de la ultimele rămăşiţe ale meseriei. Nu mai vorbim de simpatii şi opinii pro şi contra, ci de înregimentarea unor soldaţi în slujba unor indivizi care cumpără orice – partide, maşini, voturi, oameni.

Am fost trist să văd la Ulmi că, de exemplu, unii indivizi de cea mai joasă speţă din municipiul Târgovişte şi din împrejurimi purtau ecusoane de presă. O ruşine…

Oameni analfabeţi, violenţi, rudimentari, să pretindă că reprezintă presa. Toţi interlopii erau acreditaţi.

Nu în ultimul rând am constatat prezenţa în mod periculos şi agresiv a lumii interlope în interiorul unor partide politice şi mai multe tentative de corupere a electoratului. Vom continua demersurile noastre de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni.

Voi face şi sesizări pentru falsele semnalări prin 112 a unor situaţii care în realitate nu existau.

De asemenea, voi cere la ITM Dâmboviţa să ne pună la dispoziţie Revisalul unor instituţii de presă, să vedem cine sunt angajaţii, să vedem care este forma juridică prin care interlopii din Târgovişte au devenit oameni de presă”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial