2 mai 2024
ARD Dâmboviţa acuză – Directorii deconcentralelor, chemaţi la ORDIN POLITIC!

ARD Dâmboviţa acuză – Directorii deconcentralelor, chemaţi la ORDIN POLITIC!

Comunicat de presă

Alianţa România Dreaptă Dâmboviţa informează opinia publică despre metodele staliniste pe care Uniunea Social Liberală se încăpăţânează să le aplice şi în această campanie electorală.

Nu mai departe de marţi, 13 noiembrie, liderul Partidului Social Democrat Târgovişte, Cristian Stan, a convocat la sediul Organizaţiei Judeţene a partidului directorii instituţiilor deconcentrate ale statului, în majoritate funcţionari publici, pentru a le ordona implicarea în campania electorală. Cristian Stan le-a solicitat acestora să facă liste cu subordonatii, pe care să îi oblige să vină la alegerile din 9 decembrie, sub supraveghere. Aceste metode reprobabile ne amintesc de perioada de tristă amintire a guvernării Adrian Năstase, când funcţionarii din instituţii erau încolonaţi şi trimişi cu escorte la votare.

La întalnire au participat Luminiţa Preda, inspector general şcolar, Ovidiu Băşceanu, inspector general şcolar adjunct, Emilian Rusu, director la Direcţia de Finanţe Dâmboviţa, Sorin Stoica , director la Direcţia de Sănătate Publică, Nicolae Popa, director adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Cristiana Bucur, director la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Dâmboviţa .

Mai grav, directorilor, în special celor cu atribuţii de control, le-a fost trasată sarcina de a contacta oamenii de afaceri pentru a le cere să sprijine financiar campania electorala a Uniunii Social Liberale. Toate semnalele pe care le avem relevă faptul că oamenii de afaceri sunt ameninţaţi cu verificări de la instituţiile de control, pentru a fi intimidaţi şi a fi determinaţi să sponsorizeze campania USL.

Îi somăm pe liderii USL să informeze opinia publică dacă la întalnirea de marţi a participat şi Gheorghe Pârvu, directorul adjunct de la Direcţia de Finanţe Dâmboviţa, Activitatea de Inspecţie Fiscală, dacă acesta este membru al Partidului Naţional Liberal şi dacă are sarcina de a colecta bani pentru candidaţii proveniţi de la PNL.

Totodată, solicităm organelor abilitate să ia măsuri ferme pentru ca această campanie electorală să se desfaşoare într-o atmosferă de corectitudine şi legalitate.

Biroul de presă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial