6 mai 2024
Concursul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate va fi reluat pe 16 iunie. Mesajul liderului USRPLUS, Daniel Blaga

Concursul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate va fi reluat pe 16 iunie. Mesajul liderului USRPLUS, Daniel Blaga

“Am dovedit, după aproape 3 decenii, că posturi cheie din administrație pot fi adjudecate „pe bune” și că profesionalismul, responsabilitatea și valoarea înlocuiesc pilele sau „prieteniile”.

Primul concurs pentru postul de director al CAS Dâmbovița a însemnat „picarea” tuturor candidaților convinși că luptă pentru un serviciu „călduț” și că nu e nevoie de competențe reale.

Concursul, așa cum era firesc, urmează astfel să se reia, în partea a doua a lunii iunie.

Proba scrisă va avea loc în data de 16 iunie.

Mă adresez astfel acum în special profesioniștilor din domeniul medical sau de management din județul nostru. Dâmbovița are nevoie de voi. Are nevoie de oameni capabili, de profesioniști reali, de oameni altruiști și dedicați, care să poată propune și implementa acele proiecte pe care comunitatea noastră le așteaptă de atât de mult timp.

M-aș bucura astfel enorm să vă înscrieți și să dovediți că cinstea și valoarea reprezintă din nou etalonul firescului. Bibiografia pe baza căruia va avea loc proba scrisă poate fi consultată integral, aici: http://bit.ly/ConcursCASDb

Informațiile complete cu privire la organizare concursului și a criteriilor de selecție ale candidaților pot fi consultate pe website-ul CNAS, aici: http://bit.ly/ConcursuriCNAS“, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR PLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial