1 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga:”Binele se face de cei buni. E rândul vostru. Azi, aici, acum!”

Deputatul Daniel Blaga:”Binele se face de cei buni. E rândul vostru. Azi, aici, acum!”

”Câinii latră, ursul merge mai departe. E în…firea lui să ignore

Întreaga Românie a fost oripilată de cazul bunicilor maltratați, în centrele unde ar fi trebuit să fie îngrijiți, și nu schingiuiți, așa cum s-a descoperit că se întâmpla în Ilfov. Da, Ilfovul ăla dezvoltat, cu buget uriaș, la doi pași de Capitală. Mai precis, în Voluntariul condus de soțul doamnei ministru Firea, ministrul Familiei.

Și că tot veni vorba de doamna ministru Vrânceanu Firea, multe coincidențe, unele sinistre, se învârt în jurul domniei sale. De la mâna sa dreaptă, doamna Ligia, consilier devotat, vicepreședintă a asociației implicată în scandalul azilelor groazei, la sora domniei sale, șefă în asistența socială din Voluntari, care – ce să vezi, imediat ce a bușit scandalul, s-a transferat la DGASPC Ilfov.

Evident, Firea susține sus și tare că este doar o victimă, ea și nu bieții bunici chinuiți sub nasul ei și al famigliei pe care o patronează, și că oamenii răi din politică o linșează mediatic. Ruptă parcă de realitate, intenționat sau nu, ministra Firea nu face ceea ce ar fi fost normal, un pas înapoi din politică, o demisie de onoare, ci se victimizează.

Oamenii ca Firea, consiliera sa, Ligia, sora sa călătoare, șefi fără inimă ai centrelor sociale nu și-ar mai găsi locul dacă voi, cei educați, buni, corecți și cu inițiativă le-ați lua locul. Locul în politică, în instituții, în asociații.

Binele se face de cei buni. S-a ajuns mult prea departe, iar ei ne-au dovedit de ce sunt capabili. E rândul vostru! Azi, acum, aici! Politica trebuie făcută de la vorbe la fapte, cu onestitate și pentru oameni, nu împotriva lor.

De ce să plecăm din țară și să le lăsăm tot ce am construit? De ce să îi privim cum dărâmă continuu?

De ce să nu ne mândrim cu oamenii buni în funcții cheie? România are nevoie de voi. Bunicii au nevoie de voi! Gata cu nemerniciile! Ne implicăm pentru binele tuturor, până nu va fi deja prea târziu pentru a mai repara ceva din buna și frumoasa biata noastră țară.

Vino alături de noi: https://usr.ro/inscriere/”, a transmis deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial