23 aprilie 2024

Circulație îngreunată în Dâmbovița din cauza zăpezii

www.mariusbuga.ro_images_zapadaTraficul rutier este îngreunat, duminică, pe şosele din 17 judeţe, din cauza viscolului şi stratului de zăpadă depus pe carosabil, vizibilitatea fiind redusă din cauza condiţiilor meteorologice, informează Centrul Infotrafic.

Astfel de fenomene meteorologice se înregistrează în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj şi Hunedoara.

″În judeţul Prahova, ninge pe DN 1, între staţiunea Sinaia şi limita cu judeţul Braşov, pe alocuri este zăpadă depusă pe carosabil. În aceleaşi condiţii de trafic se circulă şi pe DN 1A, între localitatea Cheia (kilometrul 157) şi judeţul Braşov. S-a depus, pe alocuri, un strat de zăpadă de un centimetru. Se acţionează cu material antiderapant, trafic redus”, informează informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Traficul este redus şi în judeţul Braşov, unde s-a depus un strat subţire de zăpadă. Ninge uşor pe DN 1 şi DN 1A şi se acţionează cu material antiderapant.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial