28 martie 2024
Ce s-a aflat după crima de la Văcăreşti! Martorul cheie a mărturisit tot ce a văzut

Ce s-a aflat după crima de la Văcăreşti! Martorul cheie a mărturisit tot ce a văzut

crib4Un scandal între vecini a dus la crimă în Bungetu, comuna Văcăreşti: un văcar în vârstă de 50 de ani a fost bătut îngrozitor, apoi lăsat în agonie pe un câmp până şi-a dat ultima suflare.

cri-b1Suspect este un bărbat de 37 de ani, care îl mai bătuse zilele trecute şi a ameninţat cu moartea pe oricine sufla o vorbă despre conflict. Acum, a ajuns după gratii.

crib2La bătaia care i-a adus moartea victimei, un văcar din sat, au existat însă martori.

crib3Intimidat de ameninţările cu moartea, martorul a anunţat crima abia 24 de ore mai târziu: le-a povestit totul unor colegi de la fermă.

Rudele victimei cer să se facă dreptate.

cribIon Constantin, fratele victimei: “El a fost ameninţat că tot îl omoară, tot îl omoară. Duminică seara sau luni seara a fost bătut de el aici. Nu s-a lăsat până nu l-a omorât”.

cri-bSuspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

crib1MARIUS BUGA: Judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă următorii 12 ani în spatele gratiilor.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial