26 aprilie 2024

Circ total la Gura Foii! Noul primar s-a luat cu mâinile de cap!

primaria-gura-foii-597x330„Mai am aproximativ o lună până vor veni toţi angajaţii. Nu am putut să facem nici măcar un inventar, am găsit inclusiv biroul primarului gol, nu era nici măcar mobilă, cu o zi înainte de a fi eu învestit în funcţie a venit cu un tir şi a cărat absolut toată mobila din Primărie şi aparate, telefoane, fax…

Intenţionez să fac şi nişte angajări, nu avem pentru aproape în niciun Compartiment specialişti. Fiind şase funcţionari publici, restul persoane angajate contractual, o să scoatem la concurs posturile de la Urbanism, Registru Agricol.

Nici măcar secretar nu avem jurist, avem secretar numit prin Delegaţia Primarului de aproximativ şase ani. Am făcut o solicitare, urmează să fie transferat un secretar pe o perioadă limitată până reuşim să punem la punct problemele acestea.

Îi voi trage la răspundere pe toţi în momentul în care vor veni înapoi, dacă vor mai veni… Mulţi nu ştiu dacă vor mai veni, de exemplu femeia de serviciu a plecat, a zis că nu mai vine, şi-a luat banii, iar acum ar vrea să vină înapoi deşi şi-a dat demisia.

Şoferul la fel, ne ţine blocat postul, şi-a băgat concediu, şi-a luat şi pe anul trecut şi pe anul acesta şi ne ţine blocat postul de şofer şi nu se ştie dacă mai vine sau nu mai vine.

Avem lipsă şi la taxe şi impozite o fată care la fel nu ştim dacă mai vine sau nu. Este o comună renumită, Gura Foii din acest punct de vedere…”, a declarat Radu Georgescu, primarul localităţii Gura Foii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial