20 aprilie 2024
Şefii din subordinea CL Târgovişte, PE FĂRAŞ!

Şefii din subordinea CL Târgovişte, PE FĂRAŞ!

„O să cerem la nivelul Consiliului Municipal Târgovişte înfiinţarea unor comisii de anchetă prin care vom analiza activitatea mai multor societăţi, organizaţii sau instituţii aflate în subordinea Consiliului Local.

După ce se vor face aceste comisii de anchetă vom lua măsurile necesare, fiindcă la acest moment, în cadrul Consiliului Local există majoritatea care să ne permită luarea acestor măsuri, dar aceste măsuri trebuie luate în mod clar şi în baza unor rapoarte ferme care să prezinte întreaga situaţie (…)

Dl premier Victor Ponta a spus foarte clar că nu face schimbări doar de dragul schimbării, adică se urmăreşte să se facă o analiză clară şi toţi cei care au manageriat greşit vor fi schimbaţi.

Nu facem schimbările în 24 de ore. Se studiază foarte clar situaţia şi vor fi schimbaţi toţi cei care au încălcat legea.

Nu dorim o politizare a administraţiei în sensul să schimbăm oamenii care nu se pricep sau care au lipit afişe la alt partid cu oameni care nu se pricep sau au lipit afişe la USL.

Dorim să punem profesioni şti şi dorim ca tot acest proces să se facă în mod natural. Peste tot unde s-a încălcat legea aşteptăm ca ministerele să ia decizia de schimbare a managerilor”, spune Leo Badea, lider al PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial