27 aprilie 2024
Ţuţuianu: “Stăm PROST pe zona de proiecte europene! “

Ţuţuianu: “Stăm PROST pe zona de proiecte europene! “

„Pe termen lung, mi-am propus ca împreună cu cei doi vicepreşedinţi să venim cu o formulă de restructurare a tuturor instituţiilor, societăţilor comerciale şi aparatului propriu al Consiliului Judeţean, formulă pe care să o aprobăm undeva în luna noiembrie, ca să putem să intrăm pe o nouă formulă de lucru odată cu începutul exerciţiului bugetar următor.

Ce înseamnă asta? Vom revedea situaţia de la Carpatmontana şi în ce măsură rămânem pe formula asta pe care personal o consider greşită.

Vom vedea în ce măsură Serviciul Public Judeţean de Apă poate transfera sistemele de alimentare cu apă către Compania de Apă şi să creăm un operator unic, că asta este ceea ce trebuie făcut.

Vom vedea dacă formula de a lucra pe taxa de gunoi cu Serviciul Public Judeţean şi ADI, o întreagă aiureală, o întreagă încrengătură, este cea mai potrivită, personal cred că nu, ADI trebuie să fie gestionarul problemei.

Vom proceda la reaşezarea oamenilor pe compartimente şi la încercarea de a aduce oameni care au cu adevărat expertiză pe nişte domenii unde eu consider că lucrurile stau prost.

Stăm prost pe zona de proiecte europene, pe Direcţia de achiziţii, unde cred că nu avem oameni suficient de bine calificaţi şi pe zona de Direcţie economică şi audit, pentru că lucrurile nu au fost ţinute sub control”, a precizat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial