4 mai 2024
Pucioasa Sat – Dorul de nevastă l-a împins să-şi ia zilele!

Pucioasa Sat – Dorul de nevastă l-a împins să-şi ia zilele!

Ganduri negre numai de el stiute l-au impins sa-si ia ziele pe un barbat de 62 de ani, din Pucioasa Sat.

Rudele si apropiatii lui nu-si explica inca de ce a recurs la acest gest extrem.

Avea doi baieti mari, care i-au daruit 4 nepoti, avea o gospodarie frumoasa si nici probleme cu banii nu avea.

Cel mai rau se pare ca il apasa plecarea sotiei lui in Italia.

Femeia s-a dus sa munceasca peste hotare in urma cu doi ani si a trimis bani celor de acasa pentru un trai mai bun. Dar banii nu i-au adus fericirea omului care a decis in cele din urma sa-si ia zilele

O vecina a auzit tipete in curtea omului si s-a dus intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat. A gasit-o pe nora victimei in stare de soc, tremurand toata

“L-a gasit nora lui. Eu am auzit tipand si am venit imediat. Zic, voi v-ati certat? Nu tanti Nuti, ne-am mirat ca nu s-a dus la vaci. S-a mirat unde o fi tata, ce o fi cu tata, i s-o fi facut rau?!…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Elena Zaharia.

Fiii barbatului nu inteleg de ce tatal lor a renuntat la viata. Locuia cu unul dintre ei, cu sotia si cei doi nepoti care spun ca aveau grija de el.

“Tot isi facea probleme, cum ne-om descurca, ce o sa facem, fara rost, ca bani sunt, e mama in Italia, ne subventiona cu bani…”, ne-a marturist Catalin, fiul victimei.

“Nevasta lui e plecata. I-o fi fost greu… Plecata de mult? De vreo 2, 3 ani. Venea, tinea la el, nu erau intr-o situatie de cearta. Singuratatea a fost la el acuma. Era abatut zilele astea, aproape nici buna ziua nu mai dadea”, ne-a povestit Maria Andreiana, vecina victimei.

“Politia orasului Pucioasa a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat de 62 de ani a fost gasit de membrii familiei spanzurat. Efectuam cercetari cu privire la stabilirea imprejurarilor in care s-a produs acest eveniment”, ne-a precizat comisarul sef Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Cand a aflat vestea fulgeratoare ca sotul ei a trecut in nefiinta, femeia plecata in Italia a luat hotararea sa se intoarca de urgenta in tara sa-si duca barbatul pe ultimul drum.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial