1 mai 2024
Târgovişte – Detalii noi în scandalul de la Polivalentă!

Târgovişte – Detalii noi în scandalul de la Polivalentă!

scandalbaschetCampioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște, a pierdut cu Sepsi, în runda a IV-a a Ligii Naționale, 55-66, dar preț de jumătate de meci s-a ținut bine în confruntarea cu marea perdantă a sezonului trecut. Susținută de 1.500 de suporteri, Târgoviștea a început ezitant, dar a făcut spectacol în sfertul al doilea. După reluare, campioana n-a mai părut la fel de proaspătă, iar Sepsi a plusat pe final, pentru o victorie totuși chinuită, pe terenul unei formații care a slăbit mult față de garnitura din vară. Una peste alta, și fetele lui Predrag Vasic merită felicitări pentru azi, și tribuna târgovișteană, iar în iarnă sunt mari șanse, cu ceva întăriri, să o subordonăm din nou pe echipa din Covasna, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.

Rușine, Sepsi! Un huligan amendat cu 500 de lei și interzis la meciuri

Cu puține momente înainte de startul meciului, un suporter al echipei oaspete, într-o vizibilă stare de ebrietate, a intrat pe parchet (!!!) și a încercat să îl lovească pe crainicul sălii, Ionuț Marin. “Nu înțeleg unde au fost cei de la Poliția Locală, de la Jandarmerie. Probabil că d-l Dinu, directorul Poliției Locale, era acasă, la telenovele, la un meci cu grad de risc zero. Nu am ripostat, deși am fost tentat să o fac, în primă fază și să-i aplic o corecție huliganului de la sepsi. L-am evitat pe omul de la Sf. Gheorghe, care a fost ulterior reținut de forțele de ordine, dar asta după ce ajunsese la mijlocul sălii“, a declarat announcer-ul din Polivalentă. Huliganul de la Sf. Gheorghe a fost sancționat de Jandarmerie cu un an interdicție la meciuri, în baza Legii 4, și cu 500 de lei amendă contravențională. De notat că și arbitrii partidei, și comisarul FRB au permis suporterilor lui Sepsi să afișeze niște coli însemnele Ținutului Secuiesc.

PS. Remarcăm corectitudinea celor de la stiridb.ro vizavi de incidentele din Polivalentă și condamnăm, pe această cale, amatorismul și mediocritatea celor care au scris, în edițiile on-line ale Gazetei Dâmboviței și Incomod Media, despre cele întâmplate astăzi la sală.

sursa – dbsport.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial