2 mai 2024

Ce trebuie să faci ca să câştigi posturile scoase la concurs de Poliţia Dâmboviţa!

www.mariusbuga.ro_images_politia1COMUNICAT DE PRESĂ

Poliţia dâmboviţeană iţi spune cum poţi deveni poliţist

Este şansa ta, profită de ea !

Dacă eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient atât individual cât şi în echipă, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și alătură-te colectivului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Simpla înscriere la concurs nu este suficientă pentru a deveni polițist. Pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, seriozitate, responsabilitate și dăruire.

După promovarea tuturor etapele de selecție (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic și psihic și vei trece de proba de evaluare a cunoștințelor teoretice), vei participa la cursul de inițiere în carieră și vei lucra în funcţia de ajutor şef de post la unul dintre cele 38 de posturi vacante .

După 6 luni de tutelă profesională, perioadă în care te vei afla în responsabilitatea unui poliţist cu experiență şi care îți va arăta ce presupune munca de poliție, vei susține un examen de definitivare.

Promovezi examenul și vei fi polițist cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.

Nu promovezi examenul, rămâi parte a comunității.

Te poţi înscrie la concurs la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa în perioada 1-8 aprilie a.c., în fiecare zi lucrătoare, între orele 08:00-16:00.

De asemenea, mai multe detalii privind calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes le poţi obţine accesând https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial