29 martie 2024
Poliţiştii au reținut 25 de permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare

Poliţiştii au reținut 25 de permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare

În cadrul activităților desfășurate pentru siguranța cetățenilor, polițiștii din Dâmbovița au aplicat 293 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 56.980 de lei și au reținut 25 de permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

232 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de 27 de jandarmi, au fost angrenați în dispozitivul pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au intervenit la 21 de evenimente, dintre care 7 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 13 infracțiuni. Dintre acestea, 8 au fost contra persoanei și 2 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 293 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 56.980 de lei.

Totodată, au fost reținute 25 de permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, având în vedere pndemia de COVID-19, pe raza întregului județ, au fost legitimate 1.883 de persoane și verificate 102 restaurante/terase/fastfood-uri. Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 326 de astfel de autovehicule.

Polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale unor persoane care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial