3 mai 2024
Urban Titu, 0 la 3 cu SCM Piteşti

Urban Titu, 0 la 3 cu SCM Piteşti

utituUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere meciul cu SCM Piteşti (0-3), susţinut pe teren propriu. Jucătorii lui Becheanu şi Constantin au rezistat 35 de minute împotriva liderului din serie, apoi au devenit o pradă uşoară pentru argeşeni.

Defensiva dâmboviţeană a fost spartă pentru prima dată de piteşteni, cu zece minute înainte de pauză, când Stancu, a marcat în urma unei faze care nu anunţa nimic periculos.

Pe final de repriză, Calofir a fost aproape de a restabili egalitatea, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă, din zona careului mic. În actul secund, componenţii Urbanului au ieşit mai decişi pe teren, dar niciodată nu au găsit ţinta la capătul ocaziilor avute.

După ce Constantinescu a trecut pe lângă o minge pe care scria gol, din faţa lui Udeanu, elevii lui Dică au ridicat scorul, prin nou-intratul Tănasă, cu largul concurs al lui Drăguşin. Printre atacurile furibunde ale piteştenilor, Constantinescu a avut în alte dotă rânduri şansa unui gol, dar de fiecare dată norocul l-a ocolit.

Apropierea ultimului fluier a dus SCM-ul să mai marcheze o dată prin Năstăsie şi să nimerească transversala prin Stancu. Meciul a luat sfârşit cu şutul lângă bară al lui Calofir, scos cu mare greutate de Udeanu.

Urban Titu – SCM Piteşti 0-3 (0-1).

Marcatori: Stancu (35), Tănasă (67), Năstăsie (85).

Urban: Drăguşin – Dicu, Matei, Vlad, Lupu – Năstase (58 G. Ion) – Sima (73 Gârniţă), Ghioacă, Claofir, Moruz (46 Moraru) – Constantinescu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

SCM: Udeanu – Cotigă, Precup (56 Grecu), Deaconescu, Şandru (73 Şerbănică) – Stancu, Cruceru, Şerban, David (82 Panait) – Năstăsie, Cioablă (66 Tănasă). Antrenor: Nicolae Dică.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 120.

Au arbitrat: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Gabriel Boncz (Făgăraş), Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc).

Observatori FRF: Mihai Ene (Bucureşti) şi Rodel Aron (Slobozia).

Cartonaşe galbene: Constantinescu (41)/ Şandru (44), Şerbănică (80), Panait (90).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial