20 aprilie 2024
Ce mesaj cutremurător a primit iubita lui Cristi Băleanu înainte să afle de moartea tânărului!

Ce mesaj cutremurător a primit iubita lui Cristi Băleanu înainte să afle de moartea tânărului!

mesajpremDispariţia fulgerătoare şi nedreaptă a tinerilor Cristian Băleanu şi Daniel Neguţ, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon în maşina cu motorul pornit, a şocat întreaga comunitate din Vişina, dar şi din judeţ. Cei doi băieţi frumoşi, cu viitorul în faţă, erau iubiţi şi apreciaţi de toată lumea. În urma lor, au rămas sute de mesaje de condoleanţe postate pe reţele de socializare şi suflete frânte, care vor fi îndurerate pentru tot restul vieţii.

Iubita lui Cristian Băleanu povesteşte, pe contul ei de Facebook, că a primit un mesaj ciudat de la el, cu doar două zile înainte de tragedie. Tânărul visase urât şi vroia să se asigure că fata este în regulă. „Spune-mi dacă eşti bine sau dacă ai păţit ceva”, îi scria el iubitei. „Am visat urât aseară. Nu începe cu din alea că nu am avut motiv. Am visat că ai făcut accident”. Deşi se pare că tinerii erau puţin supăraţi, el a trecut peste orgoliu, îngrozit fiind de coşmar.

Iată şi mesajul tulburător al iubitei lui Cristi: „Iubirea mea, unde esti? Te-as suna, dar stiu ca nu are cine sa imi raspunda. Ai plecat de langa mine. Eu inca astept sa ma suni si sa imi zici “eu te iubesc in felul meu” .

Iti faceai griji pentru mine,visasei ca am patit ceva, dar tu erai acela care urma sa patesti. Si eu stateam suparata pe tine, de ce trebuie sa avem orgoliu?

Si acum platesc, prin lipsa ta, vesnica. Iar tu, varul meu (n.red. Daniel Neguţ), stiu ca nu eram noi atat de apropiati, dar erai sange din sangele meu si imi vei lipsi.

Stiu ca ma vedeti de acolo de sus si va rog sa imi dati putere sa merg mai departe, am sufletul sfaramat de durere”, scrie Ileana Cîrstea.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial