19 aprilie 2024

Prefectul de Dâmbovița, “la cuțite” cu Inspectoratul de Poliție! “Aştept de la poliţie de vreo trei luni o informare despre exploatarea de lângă podul Viişoara”

prefectim„La podul de la Viişoara, situaţia se datorează şi neimplicării responsabilului de zonă de la Direcţia Bazinală Argeş în ceea ce priveşte exploatarea agregatelor minerale.

Ar trebui responsabilizate Direcţia de Ape Bazinală Argeş, dar şi cea de la Buzău. Am atras atenţia personal că acolo se întâmplă lucruri care nu ar trebui să se întâmple, că se exploatează în albie.

Nimeni nu a depus niciun efort să-l prindă. M-am dus eu trei săptămâni şi l-am găsit în albie. Cel care trebuia să ia decizia l-a anunţat să iasă de acolo, iar poliţia a intervenit puţin mai târziu.

Vreau să fim sinceri cu noi. Podurile şi podeţele din judeţ sunt depăşite, sunt într-o situaţie destul de precară şi, dacă noi dăm autorizaţii de exploatare în zona de securitate a podului, nu am făcut nimic.

Aştept de la poliţie de vreo trei luni o informare despre exploatarea de lângă podul Viişoara.

Trecem nepăsători pe lângă nişte lucruri care costă zeci de miliarde.

Trebuie să trecem la lucruri concrete, că la hârtii suntem maeştri – planuri, proiecte… E mai greu cu aplicarea lor”, a avertizat Ioan Marinescu, prefectul judeţului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial