17 mai 2024

Ce le-a mirosit poliţiştilor după ce au oprit acest şofer în Gura Foii!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe raza comunei Gura Foii, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

De asemenea, poliţiştii din Târgovişte au depistat un conducător auto de 21 de ani, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din localitate, la volanul unui autoturism neînmatriculat în circulaţie, potrivit legii.

Faţă de cel în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie sauconducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial