3 mai 2024
Ana, spre Bădău – “Încep sa va înțeleg dacă va este dor de Florin Popescu!”

Ana, spre Bădău – “Încep sa va înțeleg dacă va este dor de Florin Popescu!”

constantin-ana“Așa cum am promis, vreau sa va dau un răspuns, domnule Badau.

In primul rând, mandatele domnului Simion nu au fost perfecte, dar grad de comparație nu exista, asta ca sa va răspund civilizat.

In al doilea rând, domnule JURIST Badau, in conformitate cu prevederile ordonanței 43/1997, actualizata in 2015, Art 22, spune ca Administrarea drumurilor județene, situate in intravilanul localităților urbane, revine consiliilor locale!
In al treilea rând, cetățenii orașului trebuie sa știe ca in acest moment Consiliul Județean Dambovita a organizat licitația pentru refacerea după calamități si punerea in siguranța a DJ710A, pe sectoarele Diaconesti -Vârfuri.

Aceasta licitație a avut loc si vom afla curând firma ce va executa lucrarea. Tot CJD are in faza de proiectare lucrarea de turnare a covorului asfaltic pe DJ712, de la V Pandele pana la Trainica la intersecția cu DN71!
Mai mult, in 14 Martie 2012, ati semnat un contract de asociere cu CJD pentru modernizarea unor străzi interioare din orașul Pucioasa. Ati fost așa de ocupat încât nu ati făcut nici studiul de fezabilitate nici proiectul tehnic, si astfel cei 2 km de drumuri ce făceau obiectul contractului au rămas in aer!!!

Si acum cireasa de pe tort! Orașul Pucioasa are o asociere cu CJD! Contract semnat in 2009 si execuție începuta in 2012 pentru realizarea unui pod pe DC8, la Maluri, valoarea lucrării este de circa 5 miliarde si jumătate!

Nu mai contează ca sărmanii oameni sunt in noroi pana in gât – ca sa fac o gluma, mare noroc au avut cu cizmele împărțite in campaniile precedente de Tibi Popa!

Da, oamenii au pod! Au pod la ieșirea din Maluri către nicăieri!!! Bătaie de joc domnule Badau! Acum încep sa va înțeleg dacă va este dor de Florin Popescu!”, spune Constantin Ana, candidatul PSD pentru functia de primar al orasului Pucioasa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial