22 iulie 2024
Câte belele pe capul unui şofer de 67 de ani: L-a prins RADARUL cu 139 de kilometri la oră, apoi a lovit o maşină şi a condus pe contrasens. Urmărire ca-n filme, cu poliţia pe urme

Câte belele pe capul unui şofer de 67 de ani: L-a prins RADARUL cu 139 de kilometri la oră, apoi a lovit o maşină şi a condus pe contrasens. Urmărire ca-n filme, cu poliţia pe urme

Urmărire ca-n filme, cu poliţia pe urme.

Un şofer în vârstă de 67 de ani le-a dat bătăi de cap agenţilor de la Rutieră după ce a fost înregistrat cu aparatul RADAR conducând cu 1379 de kilometri la oră, aproape de Săcuieni.

În loc să oprească la semnalul agenţilor, cel de la volan a accelerat şi mai tare, spun poliţiştii, a lovit o altă maşină şi ar fi gonit pe contrasens.

În cele din urmă, a fost tras pe dreapta, a primit o amendă de aproape 7000 de lei şi a rămas fără permisul de conducere, pentru 300 de zile.

Polițiștii dâmbovițeni i-au reținut permisul de conducere unui bărbat pentru 300 de zile

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație, precum și pentru sancționarea cu fermitate a șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză ori se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, în afara localității Săcuieni, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 139 de km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul polițiștilor și-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Natație Târgoviște. Șoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroșat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depășiri neregulamentare și ar fi circulat pe sensul opus de mers.

Persoana respectivă a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 6.685 de lei, iar, ca măsura complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 300 de zile”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial