3 mai 2024
Poliţiştii au mers, din nou, la Complexul de Nataţie

Poliţiştii au mers, din nou, la Complexul de Nataţie

Acțiune comună pentru informarea cetățenilor din Târgoviște

Pe parcursul zilei de 13 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane –Centrul Regional Ploiești, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița și voluntari, au organizat o acțiune comună cu caracter preventiv, pentru informarea cetățenilor aflați în zonele de agrement din municipiul Târgoviște.

Activitatea organizată a avut ca obiectiv prevenirea producerii unor infracțiuni contra patrimoniului prin informarea cetățenilor cu privire la măsurile pe care le pot adopta pentru a nu deveni o victimă a unei infracțiuni de furt ori înșelăciune.

În cadrul activității, cetățenii au primit și materiale cu caracter preventiv, fiindu-le, totodată, prezentate efectele negative consumului de alcool sau a altor substanțe interzise.

Le reamintim cetățenilor faptul că doar printr-un comportament responsabil pot preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial