28 aprilie 2024
Carambol la Viişoara! Camion scăpat de sub control! Şase maşini au intrat una în alta!

Carambol la Viişoara! Camion scăpat de sub control! Şase maşini au intrat una în alta!

viis6Carambol pe Drumul National 72, intre Targoviste si Gaesti! Doi oameni au fost raniti, iar sase masini, avariate, dupa ce soferul unui camion nu a franat la timp si a izbit violent autoturismul din fata sa.

viis8Masina a riscosat in celelalte autoturisme din coloana, care oprisera pentru a da prioritate uneia care semnalizase si urma sa schimbe directia.

viis7Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora, timp in care s-au format coloane de masini intinse pe kilometri intregi…

 viis4Soferul camionului, de 41 ani, din Pitesti, spune ca nu a mai avut reactie si nu a reusit sa franeze. Doi oameni, un sofer de 48 de ani si pasagera din dreapta sa, de 39 de ani, tot din Arges, au fost grav raniti

viis3FLORIN IVAŞCU, şoferul camionului: “Vi s-a facut rau la volan? Nu mi s-a facut, domne, rau, nu s-a intamplat nimic. asta a fost sa fie. Aveati viteza, ati pierdut controlul? Am oprit prea tarziu, nu am avut timp de reactie, de franare, am fost prea aproape. Sunteti obosit? nu. Ati condus mult? Atat, gata!”

viis1Victimele au fost transportate de urgenta la spitalul din Targoviste

plutonier ajutant ADIN PRODAN, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte: “In urma impactului, au rezultat doua victime, cu rani la cap, un barbat si o femeie, au fost preluate cu ambulantele si transportate la spital”

viis4Inspectorii de trafic urmeaza sa stabileasca si daca soferul camionului respectase sau nu timpii de odihna

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial