28 martie 2024
VIDEO: Un bărbat din Voineşti s-a spânzurat de teamă că va fi concediat. “La serviciu i-au spus să meargă acasă, că e pilit”

VIDEO: Un bărbat din Voineşti s-a spânzurat de teamă că va fi concediat. “La serviciu i-au spus să meargă acasă, că e pilit”

sinvoTeama ca isi va pierde locul de munca l-a impins pe un paznic de 47 de ani din judetul Dambovita sa isi ia viata. Rudele spun ca barbatul ar fi mers la serviciu ametit de aburii alcoolului, iar sefii l-au trimis acasa.

Speriat si fara sa mai astepte alte explicatii, omul si-a pus capat zilelor chiar in gospodaria in care locuia. Tragedia a avut loc in comuna Voinesti, judetul Dambovita. Barbatul de 47 de ani a fost gasit agonizand in gospodarie chiar de sotia lui.

Disperate, rudele au sunat imediat la 112, iar la fata locului a sosit in numai cateva minute un echipaj de la ambulanta. Era prea tarziu, barbatul decedase deja.

Cu putin timp inainte de a-si lua viata, paznicul plecase la munca, dar sefii l-au trimis acasa. “Acasa a fost trimis pentru ca a cazut in balta si sa-si schimbe hainele de pe el, asta a fost motivul. Si probabil si cu alcoolul… “, relateaza un coleg de serviciu al barbatului.

“Acolo la serviciu i-ar fi spus sa mearga acasa, ca e pilit. Acolo oamenii au si responsabilitate”, sustine o vecina. Iar rudele spun ca barbatul ar fi decis sa isi puna capat zilelor de teama ca va ramane fara serviciu.

“A baut pana n-a mai stiut de el, a plecat de acolo, i-a zis du-te acasa si maine stam de vorba”, declara soacra victimei. „Si a plecat si plecat a fost… “. Paznicul era casatorit si avea un baiat in varsta de 18 ani. Acum, familia se pregateste de inmormantare.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial