27 aprilie 2024
PANICĂ! Explozie lângă Primăria Târgovişte! Un comerciant a suferit arsuri pe faţă, mâini şi căi aeriene! “Îmi tremură picioarele şi acum! Muream toţi!”

PANICĂ! Explozie lângă Primăria Târgovişte! Un comerciant a suferit arsuri pe faţă, mâini şi căi aeriene! “Îmi tremură picioarele şi acum! Muream toţi!”

Explozie langa Primaria Targoviste!

Un comerciant care vindea produse de patiserie a fost cat pe ce sa-si piarda viata dupa ce s-a produs o deflagratie.

Omul a suferit arsuri pe fata, maini si cai aeriene.

Cel mai probabil s-au scurs gaze din instalatia improvizata, cred rudele victimei.

Grav este ca reprezentantii Primariei Targoviste n-au luat nicio masura sa nu le permita accesul comerciantilor cu asemenea pericole in cea mai aglomerata zona din oras.

“A vrut sa dea drumul la butelie si furtunul … Nu stiu ce s-a intamplat! Era arsa pielea, fata, tot! E autorizata instalatia? Nu stiu, ei stiu, eu nu stiu…”, ne-a declarat fratele victimei.

“Am inteles ca racordul de la plita, cred ca n-a fost prins bine, n-a avut filetul bun, din cauza presiunii, arzand focul acolo a iesit furtunul si a facut deflagratia”, ne-a povestit Marian, martor la eveniment.

“Imi tremura picioarele si acum! Muream toti!”, ne-a declarat speriata una dintre vanzatoare.

“Unde prezenta arsuri pe corp? Fata, membre superioare si arsuri de cai aeriene. Cele mai grave fiind? Cele de cai aeriene”, ne-a precizat dr.Carmen Marcu, medic urgenţe.

Ranitul a fost dus de urgenta la Spitalul de arsi din Capitala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial