2 mai 2024
Călin Popescu Tăriceanu, la Târgovişte: “Nu e suficient să produci, trebuie să și vinzi”

Călin Popescu Tăriceanu, la Târgovişte: “Nu e suficient să produci, trebuie să și vinzi”

cptPreşedintele Senatului, Călin Popescu – Tăriceanu, a efectuat  o vizită în judeţul Dâmboviţa, prilej cu care s-a întâlnit cu conducerea societăților comerciale Nimet SRL din comuna Comișani și Cromsteel Industries SA din municipiul Târgoviște.

Călin Popescu – Tăriceanu a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, Administratorul Public al judeţului, Alexandru Oprea, Ministrul Muncii, Rovana Plumb, şi Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Mediului, Anne Jugănaru, fostul ministru de Interne, Radu Stroe, parlamentarii dâmboviţeni Leonardo Badea, Valentin Calcan şi Georgică Dumitru.

SC Nimet SRL este o societate cu capital româno-austriac, ce are ca obiect de activitate producția de bare cromate. SC Nimet SRL are aproximativ 400 salariați.

SC Cromsteel Industries SA este o societate comercială cu capital italian, obiectul ei de activitate fiind prelucrarea barelor şi ţevilor din oţel. SC Cromsteel Industries SA are aproximativ 500 angajaţi.

În finalul vizitei, Călin Popescu – Tăriceanu a concluzionat: ”Pentru mine este un prilej extraordinar, ca cel de astăzi, să vizitez întreprinderi industriale, pentru că, în acest fel, pot să mă conving din ce în ce mai mult că economia României nu mai este ceea ce a fost. Și nu o spun cu regret. Adică, la stadiul de mari combinate industriale, cu zeci de mii de angajați. Economia s-a îndreptat către ceea ce piața cere și poate să susțină – întreprinderi de dimensiuni mai rezonabile, cu produse extrem de diferite (…) Nu e suficient să produci, trebuie să și vinzi. Dacă nu ai o forță comercială de vânzări în spate, din păcate, rămâi cu produsul în brațe și așa se întâmpla cu industria și economia românească în anii ’90, când se producea mult pe stoc. Mă bucur că economia românească s-a reașezat”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial