20 aprilie 2024
Ca urmare a raziei desfăşurate noaptea trecută, polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale

Ca urmare a raziei desfăşurate noaptea trecută, polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale

În cadrul raziei desfăşurate noaptea trecută, polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, au reținut 18 permise de conducere, au retras 22 de certificate de înmatriculare și au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

În cursul nopții de 29 spre 30 aprilie a.c., în intervalul orar 18:00 – 02:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 602 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 140.775 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 108 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 494 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras 22 certificate de înmatriculare.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial