25 aprilie 2024
De ce au purtat banderole negre poliţiştii de la SPR Dâmboviţa

De ce au purtat banderole negre poliţiştii de la SPR Dâmboviţa

pol-bandeZIUA MONDIALĂ DE COMEMORARE A VICTIMELOR ACCIDENTELOR RUTIERE

Anual, a treia duminică a lunii noiembrie, este Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere, ca urmare a rezoluției din octombrie 2005 a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, pentru a semnala faptul că imprudența în trafic poate pune în pericol nu numai sănătatea, ci și libertatea sau chiar viața

În Dâmbovița, activitățile se derulează sub sloganul “Pentru ei este prea târziu, dar nu și pentru tine. Fii responsabil, nu răspunzător!”.

Astfel, polițiștii de la rutieră au fost în trafic, au distribuit flyere cu informații despre consecințele accidentelor rutiere și au stat de vorbă cu participanții la trafic pentru a-i conștientiza cu privire la riscurile ce pot apărea dacă nu respectă regulile de circulație.

De asemenea, polițiștii au purtat banderole negre, în memoria celor care și-au pierdut viața în urma evenimentelor rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița este alături de familiile tuturor victimelor accidentelor de circulație și continuă activitățile pentru reducerea riscului rutier.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial