27 aprilie 2024
Bravo, Nicu Dragne! ”Cupa Viper”, la Găești, un succes în ring național!

Bravo, Nicu Dragne! ”Cupa Viper”, la Găești, un succes în ring național!

Găeștiul a fost gazda celei de a doua ediții a Cupei Viper, eveniment organizat de Nicu Dragne, antrenorul echipei Viper sport Găești.

sursa foto: Liviu Lazăr Photography

Concursul destinat cu precădere juniorilor a adunat peste 120 de sportivi de la mai bine de 15 cluburi din țară. Copii din toate colțurile țării au luptat cu adversari de seama lor, câștigând pe lângă experiența luptei în ring, câte o medalie și o diplomă.

Această competiție este destinată tuturor luptătorilor afiliați la un club profesionist și care doresc să își testeze tehnica și ambiția într-un mediu profesionist.

Față de prima ediție, desfășurată la începutul anului, gala aceasta a găzduit un număr mai mare de fete raportat la numărul total de participanți, semn că sportul de contact a prins foarte bine în rândul fetelor, iar acestea devin din ce în ce mai competitive, în ciuda posibilelor accidentări ce ar rezulta într-o luptă unde se face schimb de lovituri cu pumnii și picioarele.

Prin organizarea acestui eveniment, Gaestiul devine un punct central pe harta sportivă a României, dând dovadă că poate găzdui oricând o competiție care sa rivalizeze cu campionatele naționale

articol de Liviu Lazăr,

reporter special targovistenews.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial