2 mai 2024
VIDEO! Bătut şi ameninţat! Un târgoviştean spune că este terorizat de rivalii săi pentru că nu le plăteşte taxă de protecţie!

VIDEO! Bătut şi ameninţat! Un târgoviştean spune că este terorizat de rivalii săi pentru că nu le plăteşte taxă de protecţie!

interl3Un barbat de 47 de ani sustine ca a fost batut de un individ care de mai mult timp ii ameninta familia si ii cerea taxa de protectie.

Politistii au reusit sa il retina pe suspect. Iar procurorii le-au cerut judecatorilor sa il aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Victima povesteste ca era la targ cu nepotii lui pentru a cumpara cereale. Barbatul s-a apropiat amenintator de el si l-a luat la bataie.

Martorii au sunat la 112, iar ranitul a ajuns la Spitalul Judetean din Targoviste, unde medicii i-au acordat ingrijiri.

interl4Fiii victimei sustin ca de mai multa vreme sunt terorizati de familia agresorului.

Victima a depus plangere la politie, iar anchetatorii au reusit sa dea de urma suspectului. Dupa ce au audiat mai multi martori si au avut probe suficiente impotriva scandalagiului, l-au retinut peste noapte in arestul Politiei Dambovita.

interl1Politistii au deschis un dosar penal pe numele lui pentru infractiunea de lovire sau alte violente. Urmeaza sa fie dus in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

interl

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial