30 aprilie 2024
La asta NU te aşteptai! Soţia unui poliţist din Găeşti, acuzată că ar fi şefa unor HOAŢE din locuinţe! VIDEO

La asta NU te aşteptai! Soţia unui poliţist din Găeşti, acuzată că ar fi şefa unor HOAŢE din locuinţe! VIDEO

Un caz surprinzator a iesit la iveala, la Gaesti! O femeie de 35 de ani, sotia unui politist, a fost retinuta, aseara, pentru 24 de ore.

Ea este acuzata ca, alaturi de alte persoane, face parte dintr-o retea care spargea locuinte de unde furau bijuterii si bani.

Sotia politistului a fost dusa la audieri si este anchetata de oamenii legii.

“Sunt nevinovata. Dar totusi ati fost acuzata de furt de bijuterii si de bani… Ati furat de la prietenele dvs? Nu. Dar de la cine? De la nimeni. V-ati gandit ca aveau incredere oamenii in dvs? Da. A stiut vreo clipa sotul ce faceti? Nu am facut nimic…”, ne-a declarat Mihaela Dinu.

Femeia este sotia unui fost sef de post dintr-o comuna de langa localitatea Gaesti, in prezent agent in cadrul politiei rutiere.

Anchetatorii spun ca mai bine de jumatate de an aceasta, alaturi de alte cinci femei, au furat mai bine de un kilogram si jumatate de aur si diferite sume de bani chiar din locuintele apropiatilor lor.

Schema era simpla. Potrivit politistilor, femeia le castiga increderea prietenilor si cunoscutilor dupa care le facea copii de la cheile caselor si apartamentelor.

Ulterior, spun achetatorii, ajutata de ceilalti complici – dadea loviturile.

Suspecta si-a furat pana si vecinii. O avocata de pe scara unde locuiesc amandoua a facut plangere la politie pe numele ei dupa ce a ramas fara mai multe bijuterii pretioase.

“A furat. De la cine? De la multe persoane! Si vecini. Aur, aur si bani. Ea unde mergea in casa, in casa cui mergea – fura!”, ne-a marturisit una dintre vecinele suspectei.

Parintii suspectei sunt in stare de soc. I-au dat o educatie buna femeii si n-o cred capabila de furturile pentru care a fost retinuta.

“Fiica mea nu e in stare de asa ceva. E o greseala, n-ar putea sa faca…”, ne-a declarat tatal femeii.

Intre timp, politistii au facut sapte perchezitii in orasul Gaesti, dar si in Pitesti, la mai multe persoane suspectate ca au luat parte alaturi de sotia politistului la cel putin sase furturi.

“In sarcina acestora s-a retinut ca in perioada iulie 2012-ianuarie 2013 au patruns prin efractie in mai multe imobile de unde au sustras in principal bijuterii in valoare de peste 200 de mii de lei”, spune subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Pe numele sotiei politistului s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat. Daca va fi gasita vinovata risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial