21 mai 2024
Bătaie în ţigănie, lângă Găeşti! Idila dintre o tânără de 30 de ani şi un vecin, care i-ar putea fi tată, a pus satul pe jar!

Bătaie în ţigănie, lângă Găeşti! Idila dintre o tânără de 30 de ani şi un vecin, care i-ar putea fi tată, a pus satul pe jar!

batap3Bataie in tiganie, la Patroaia Deal! Doua familii si-au impartit pumni si picioare, din cauza unor scandaluri mai vechi.

Marul discordiei, povestesc cei implicati in scandal il reprezinta idila interzisa dintre o tanara de 30 de ani, casatorita si cu doi copii si un vecin ce i-ar putea fi tata, de 60 de ani.

Cand s-a aflat de iubirea dintre cei doi, familiile lor au luat foc si au promis razbunare. Asa ca ori de cate ori se intalnesc, se lasa cu scantei..

batap4De aceasta data, sotul tinerei, fratele si cumnatul sau au ajuns cu rani la cap la spital, unde au primit ingrijiri…

VASILE KOZAK, victimă: “Au iesit domne’ toti cu ciomegele, 20, toti au dat! Nu mai pot, capul nu mai spun…

Cum ne vede, cum ne alearga! Cum ne vede, cum ne omoara!”

batap2Tanara acuzata ca se iubeste cu vecinul de 60 de ani spune se apara si spune ca este nevinovata si ca nu a avut nicio aventura cu barbatul respectiv. Dar rudele lui nu o cred si o vor plecata din satul lor
NICULINA ARGINT, iubita victimei: “Ca ne omoara pe toti, ca sa plecam de acolo, sa se simta ei bine!
Cei acuzati de violente sustin insa ca nu s-au atins cu un deget de reclamanti
batap1IOANA ANGHEL, soţia suspectului: “Noi nu i-am facut nimic, am fost surprinsi cand am auzit ca i-am fi batut noi.
Ei sunt foarte periculosi!”
Doi dintre raniti au ajuns la spitalul din Gaesti, cu ambulantele
batapdr.ELENA OLARU, directorul Spitalului Găeşti: “Unul, in urma agresiunii a prezentat un traumatism hemitorace drept, iar cel de-al doilea un traumatism cranico-cerebral acut inchis, traumatism hemitorace si de gamba”
In urma scandalului, politistii i-au adus la audieri pe mai multi indivzi.
Trei dintre ei sunt cercetati pentru loviri si alte violente, iar daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 5 ani in spatele gratiilor
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial