2 mai 2024
TRAFIC DE DROGURI la Târgovişte, Moreni şi Gura Ocniţei!

TRAFIC DE DROGURI la Târgovişte, Moreni şi Gura Ocniţei!

canabisCULTURI DE CANNABIS, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmbovița au descoperit două culturi indoor de cannabis, în urma unor percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 16 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmbovița şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, sprijiniți de polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploiești și de jandarmi, au efectuat 6 percheziţii domiciliare în Târgoviște, Moreni și Gura Ocniței, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie – iunie a.c., un bărbat și o femeie, de 23 și 42 de ani, ar fi procurat de pe internet seminţe de cannabis pe care le-ar fi plantat, punând bazele unor culturi indoor.

De asemenea, trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, ar fi achiziționat cannabis de la cele două persoane, în scopul comercializării.

La percheziții, polițiștii au descoperit două culturi indoor de cannabis. Totodată, au fost ridicate 42 de plante de cannabis, 50 de grame de fragmente vegetale uscate ce par a fi cannabis, un grinder, o instalație artizanală pentru stimularea creșterii plantelor (o lampă florescentă, un ventilatoar și un stabilizator de tensiune), 6 telefoane mobile, un laptop și 300 de lei.

Cele cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Dâmbovița pentru audieri, patru dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial